Најновије

КАКВА ЈЕ ТО САД ИГРА? Мило ће подржати Даку Давидовића у Никшићу?

Врх Демократске партије социјалиста донео је пре неколико дана одлуку да се на предстојећим изборима у Никшићу максимално подржи тзв. Народни покрет Миодрага Даке Давидовића, тврди Šajkača.com, позивајући се на неименоване изворе.

Дака Давидовић (фото: Јутјуб)

Покретање ове “специјалне политичке операције лично је осмислио и наредио Мило Ђукановић”, који је, како се наводи, проценио да ће “на овај начин растурити и раслојити вернике СПЦ у Црној Гори, играјући пре свега на карту `православног нејединства`”.

Поред наведеног, Ђукановић је наложио браћи Дрешај из места Тузи, који су дуго година познати у Црној Гори по својим криминалним и корупционашким пословима, да финансијски помогну предизборну кампању Даке Давидовића, како би се створили услови да Давидовићев тзв. Народни покрет освоји довољан број гласова, пре свега ради формирања владајуће коалиције у Никшићу са Миловим ДПС-ом, наводи портал.

Тврди се да је Давидовић “поред тога што је трговац акцизном робом умислио да је и црквени великодостојник”.

“Као ктитор СПЦ неретко потенцира своју улогу у изградњи и рестаурацији објеката СПЦ, па се поставља питање да ли је то радио из своје жеље и убеђења, или су се пак неки други мотиви крили иза тога. Време ће показати све, и то већ у марту ове године на локалним изборима у Никшићу”, истиче Šajkača.com.

Злогласни Закон о слободи вјероисповјести престао да важи на Светог Саву, опширније ОВДЕ.

Извор: nacionalist.rs, sajkaca.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА