Најновије

НАОРУЖАНИ БОДЕЖИМА ТЕРОРИШУ БЕОГРАД! Мигрант витлао ножем на ужаснуте путнике ГСП-а, полиција ћути! (ФОТО)

Синоћним нападом на путнике аутобуса ГСП на линији 83, настављен је терор који илегални мигранти спроводе по престоници Србије.

Илустрација: Сцена из једног од ранијих напада миграната (фото: pink.rs/video принтскрин)

Како сведочи један од путника, који је избацио слику и обавештење на Твитер, синоћ око 22.30 часова десио се напад кад је мигрант извадио нож и претио путницима. Међутим, ту се затекао рмпалија од два метра, који је мигранта избацио из аутобуса.

Полиција је дошла и одвела мигранта, а шта се даље десило не знамо, јер се МУП још није огласио поводом овог догађаја. Не знамо да ли је подигнута кривична пријава против насилника, или је можда припремљен за депортацију. По свему судећи нема ништа од тога.

Ово је други познати инцидент у престоници само у току јучерашњег дана, јер су претходно осморица миграната напали припадника обезбеђења и опљачкали продавницу одеће “Зара”.

Ни овим поводом се полиција није огласила.

И док илегални мигранти дивљају по престоници, грађани су престрашени, јер не виде да је иједан мигрант претрпео било какву санкцију због почињеног кривичног дела или прекршаја због каквог би сваки грађанин Србије био најбруталније кажњен.

Недавно смо били сведоци када је девојка запослена у мигрантском центру у Боговађи под претњом линча била принуђена да љуби прљаву простирку. Тада се једино огласила полиција тврдњом без иједног доказа да су коловође инцидента ухапшене, а епилог је изостао. Нико не зна шта се даље десило са њима.

Ни у једном случају напада миграната на грађане Србије нисмо добили, макар и лажно саопштење, да је неко од њих осуђен, послат на издржавање казне затвора или депортован назад у своју земљу. Оно што се по свему судећи дешава је да у најекстремнијим случајевима реагује полиција како би се умирила јавност и да тада само приведе мигранте, а затим их врати у њихов или неки други мигрантски центар као да се ништа није догодило.

А како су мигранти дивљали по Зари и шта су украли, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА