Најновије

РУСИЈА КОНАЧНО ДОЧЕКАЛА! Приказан први серијски Су-57 који је предат војсци (ВИДЕО)

Руски ТВ канал Звезда приказао је снимак првог серијског авиона Су-57 који је предат Ваздушно-космичким снагама Русије.

Су-57 (Фото: Јутјуб)

Први у серији вишенаменски ловац Су-57 предат је ваздухопловним снагама. Авион број један постао је део Државног центра за летење Министарства одбране. На њему ће бити обучени војни пилоти и технички инжењери. А они који су већ имали прилику да се вину у небо на ловцу пете генерације бележе „паметну“ контролу, крстарење надзвуком и слабу видљивост.

Су-57 број 01 постаје први авион пете генерације који је ушао у руску војску. Сада се налази у Ахтубинску, у главном испитном центру за летове и провераваће га испитни пилоти у свим режимима, како би потом могао да уђе у једну од ваздухопловних база и преузме своју борбену дужност.

На небу пилоти кажу да се ништа слично никада није догодило, чак ни код западних колега. Ови ловци су свестрани, њихови мотори, навигациона опрема и оружје су фантастични.

Ускоро ће такви авиони пете генерације Су-57 постати главни ловци руских Ваздушно-космичких снага, односно главно оружје на небу. Према уговору, војска ће у блиској будућности добити још 76 ових авиона, којима се сви већ радују.

У поређењу са авионима генерације 4+, новина се одликује крстарећим надзвучним летом, ниском радарском видљивошћу и врло паметном опремом која се лако контролише.

А када ће Циркон ући у наоружање, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА