Најновије

ЧЕКА НАС ПАКАО И У 2021. ГОДИНИ? Видовњаци предвидели језиве догађаје! Светски рат ће избити у Русији, али то није све што нас чека!

У познатим списима чувеног пророка Нострадамуса пише да ће 2021. године обилне кише пасти у САД, Јужној Европи, европском делу Русије и Азије. Обилне падавине узроковаће поплаве које ће наштетити не само економији и социјалној сфери, већ и природи у овим регионима. Истовремено ће становништво Сибира патити од великих врућина и пожара.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Нострадамус је веровао да ће Русија 2021. године моћи да ојача политичке и економске везе са Индијом и Кином. У исто време, пророк је тврдио да ће Сједињене Државе и њихови савезници изгубити некадашњи утицај на светску економију, а Кина ће започети изградњу новог Пута свиле који би повезао Европу и Азију.

Света Матрона Московска изнела је разочаравајуће прогнозе за 2021. годину: Руси ће морати да се суоче са тешком политичком и економском кризом. Становништво земље је може савладати само ако престане да гаји индивидуализам и поново стекне веру у Бога. Становништво Белорусије и Украјине ће пасти под утицај Запада и отуђити се од братске Русије. Резултат таквих акција биће револуције и ратови на територијама тих држава. У европским земљама ће се значајно повећати број избеглица из исламских држава. Сукоби између њих и локалног становништва завршиће се крвопролићем.

Позната бугарска пророчица Баба Ванга такође је дала предвиђања за годину бика. Главни проблеми с којима ће се Руси суочити 2021. биће нагли пад становништва и повећане западне санкције. Европске државе ће патити од инвазије муслимана. Сукоби између представника различитих религија постаће узроци ратова у земљама Старог света. Поред тога, Ванга је предвидела да ће трговински ратови, које су Сједињене Државе покренуле с већином земаља света, нанети озбиљан ударац америчкој економији 2021. године.

Чувени видовњак и мађионичар Волф Месинг предвиђао је да ће почетком XXI века већина земаља поднети захтев Русији због неког „малог комада земље“ у близини јужне границе. Штавише, видовњак није претпостављао да ће спорна територија бити Крим: у то време је Кримско полуострво било део СССР-а. Поред тога, Месинг је тврдио да ће се након 2021. године у Русији појавити месија, што ће створити радикално нову глобалну религију. Он је веровао да овај верски покрет може објединити човечанство и ослободити свет од прерасподеле сфера утицаја, рата и корупције.

Казахстанска пророчица Вера Лион сматра да ће Русија 2021. године моћи да ојача своју позицију на светској сцени, а моћ њених главних непријатеља ће ослабити. На пример, америчке снаге ће бити поткопаване обојеним револуцијама и терористичким нападима.

Амерички пророк Кентон Бешор тврди да ће 2021. година бити почетак Апокалипсе. Према његовим предвиђањима, деструктивне снаге ће утицати на нашу планету током седам година, након чега ће доћи Армагедон.

Алексеј Похабов, који је победио у седмој сезони Битке видовњака, верује да ће се 2021. године у Русији десити догађаји који ће покренути избијање Трећег светског рата. Још један учесник Алипиа, такође предвиђа почетак оружаног сукоба у земљи. Према речима овог видовњака, крвави рат ће почети због посмртних остатака давно умрле особе који ће бити извађени из његовог гроба. Стручњаци сматрају да се ради о Лењину.

Регина Федоренко из Израела верује да ће Русија 2021. године преживети озбиљну политичку и економску кризу. Истовремено, она верује да ће се значајне промене набоље десити у политици и економији Украјине. Лако је видети да се пророчанства о најважнијим сферама живота у већини случајева подударају. То значи да би требало да их узму у обзир чак и они људи који су скептични према предвиђањима пророка. Највероватније ће се испоставити да је већина њих тачна.

Која неочекивана ствар привлачи богатство прочитајте ОВДЕ.

Извор: Objektiv.rs
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА