Најновије

ТЕПИЋ: Знамо ко је убица из Ниша, Вулин заташкава случај!

"Сачекаћемо да видимо докле иде спремност Александра Вулина и политичке врхушке да скривају име бахатог сина - убице детета и пешака насред тротоара. Ми знамо ко је у питању", рекла је за Нова.рс потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Мариника Тепић. (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, 4. јануара је возач аудија је усмртио у Нишу дечака Андреја П. (12) и оца троје деце Дејана Илића (48). Према наводима очевидаца, “ауди” се кретао великом брзином нишким Булеваром Медијана. Несрећа се догодила око 21 час, а сведоци трагедије пренели су да је призор несреће био стравичан.

“Стравично. Ауто је брзо ишао, проклизао. Људи које је ударио од силине ударца прелетели преко ограде крај пута”, пренели су очевици трагедије.

Говорећи о поменутој несрећи, потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић за Нова.рс каже да зна чиме се бави породица осумњиченог да је изазвао саобраћајну несрећу и коме је политички блиска. Она је рекла да ће сачекати да види колико ће министар полиције Александар Вулин бити спреман да заташкава овај случај.

“Знамо ко је и чиме се бави породица и коме је политички блиска, али сачекаћемо да видимо докле иде спремност полиције и Вулина као политичке врхушке да скривају име бахатог сина – убице детета и пешака насред тротоара! Њихова је обавеза то име саопште и њихова је дужност да образложе зашто нису реаговали на вишедневне пријаве Нишлија истог овог лица и његовог дивљања по граду и тиме спречили ову трагедију? А онда сви редом да поднесу оставке и никада више не буду на местима где одлучују о безбедности и животима људи”, истакла је Тепић.

Ирански генерал открио невероватне детаље о Сулејманију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА