Најновије

БАТО ЦАРЕВИЋ ПУЦАО ИЗ ТОПА: Полиција хитно обавестила тужилаштво (ВИДЕО)

Поводом снимка коју се појавио на друштвеним мрежама, а који су пренели медиј, на којем се налази председник Општине Будва Марко Бато Царевић који пуца из топа, у Основном државном тужилаштву у Котору су се изјаснило да у радњама нема елемента кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности.

Царевић Бато пали топа (Фото: Јутјуб)

- Припадници полиције су обавестили државног тужиоца у Основном државном тужилаштву у Котору који се изјаснио да се у радњама лица не стичу елементи кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности. Службеници Центра безбедности Будва предузимају даље радње у циљу утврђивања евентуалне прекршајне одговорности било ког лица у вези наведеног догађаја, о чему ће јавност бити благовремено обавештена - наводи се у саопштењу Управе полиције.

На снимку који кружи друштвеним мрежама, Царевић и председник Црквене општине Будва Марко Царевић  у манастиру Стањевићи поводом Божића су испалили гранате из топа.

На снимку, свештеник је казао да је то седмовековна традиција манастира, те да Царевић има част да он први испали из топа, а након њега је то учинио и Ђорђије Вујовић, као и игуман манастира Јефрем.

Шта ће даље бити са Браном Мићуновићем, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА