Најновије

"ОБРАЧУН С МАФИЈОМ": Вучићева хапшења трају 5 година!

Председник Србије Александар Вучић познат је по склапању летећих аутомобила у Врчину, до брзе изградње Куле Београд (која је требало да буде готова већ почетком 2019), затим обећања да неће смањивати пензије, да ће укинути ТВ претплату, да ће сваке недеље примати грађане... Једно од најупечатљивих обећања је да ће се суочити са тајкунима, мафијашима и корумпираним политичарима.

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

Корисник Твитера упоредио је две насловне стране таблоида. Једна је из 2016, а друга из 2021. године. На обе насловне стране се најављују фамозна хапшења тајкуна, мафијаша, људи из врха МУП-а, директора, политичара итд. Већ пет година медијска манипулација траје, а поменутих хапшења нема ни на видику. 

- Пет година измотавања и "лупетања" у режимским медијима - каже Миоград Бебић који је и објавио поменуте насловне стране. 

Јасно је да се ради о класичним медијским спиновима, како би се скренуло с важнијих тема, као што је повезаност појединаца из власти с криминалом и корупцијом, аферама попут Крушика и Јовањице, колапсом здравственог система и осталих горућих тема у земљи. 

И док Вучић "хапси", на улицама се воде ратови зараћених криминалних кланова, грађани су у никад већем страху, а држава у никад горем стању.

Златно доба…

Руска ратна авијација кренула у жесток напад! Пржи све под собом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА