Најновије

РУСИЈА НАОРУЖАВА СРБИЈУ НАЈНОВИЈИМ ОРУЖЈЕМ: Москва шаље бруталну опрему - војска ће бити никад јача!

- Војска и полиција Србије ће, у складу са постојећим споразумима и уговорима, добити најновију опрему и наоружање из Русије - изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.

Војска Србије (Фото: vs.rs)

Вулин није изнео детаље, али је рекао да ће војска и полиција Србије, на основу претходно закључених споразума и уговора са Руском Федерацијом, постати много јаче.

- О томе не можемо говорити док се не догоди. Али, апсолутно је сигурно да ће војска и полиција полиција куповати најсавременије технологије, између осталог и оне које производи Руска Федерација - рекао је Вулин.

Поновио је да ће Србија под садашњим руководством строго поштовати војну неутралност, да се неће придружити НАТО и неће подржати санкције Русији.

- Све док је Александар Вучић председник Србије и док сам ја у безбедносним структурама, Србија неће постати чланица НАТО и строго ћемо водити рачуна о очувању наше војне неутралности - истакао је Вулин.

Поновио је да Србија никада неће подржати санкције Русији или антируску хистерију.

- Историја је показала да је свака русофобија такође србофобија. Никада се није десило да је неко напао Русију а да није напао Србију, то је правило - сматра Вулин.

Такође је рекао да ће Србија и Русија развијати сарадњу у борби против тероризма, трговине дрогом и организованог криминала.

Краљ Абдулах окончао арапско пролеће. Сиријској изолацији долази крај! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА