Најновије

Дритана Срби довели на власт, сада им овако враћа!

Дритан Абазовић, лидер ГП УРА, који са три посланика кочи реконструкцију владе јер у њој не жели политичаре, већ искључиво експерте, тражи од Демократске Црне Горе и премијера Здравка Кривокапић да се изјасне да ли су за то да лидери Демократског фронта уђу у Владу Црне Горе

Дритан Абазовић. (Фото: Јутјуб)

"Пошто постоји шум у комуникацији, УРА је рекла за шта се залаже, нека кажу Демократе, па и премијер да ли је њима прихватљиво да се лидери ДФ нађу у влади. Пошто добијамо различите изјаве и од дипломатског кора који промишљају политику, нека се они око тога изјасне", рекао је Абазовић, пренели су подгорички медији.

Коментаришући условљавање Демократског фронта да неће подржати владине законе, уколилко пропадну преговори о њеној реконструкцији, Абазовић је новинарима након прес конференције поводом потписивање споразума са хотелом "Медитеран", рекао да не дели мишљење да грађани треба да буду таоци жеље за функцијама.

Као једини политичар у актуелној влади Абазовић каже:

"Ако неко мисли да треба да грађане држи као таоце, јер мисли да треба да буде на функцији, ја то мишљење не делим. Не мислим да је то коректно. УРА подржава владу, наставиће да је подржава, то није спорно. Можемо ли да је побољшамо, можемо", рекао је Абазовић.

Занима га, каже, промена Тужилачког савета јер су обећали правду.

"Занима ме изгласавање закона о пореклу имовине, уз ове активности сектора безбедности. Остало, ко ће шта да ради, како ко види ситуацију, верујте да нисам око тога преокупиран", рекао је једини политичар у актуелној влади у којој је као потпредседник задужен за координацију безбедносних служби.

Падаће долар, евро, динар… Ево шта да радите са новцем! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА