Најновије

Хина помаже Вучићу да присили Србе на иглу! Све раде као 1991!

Информацијски рат је одавно заменио пушке. Страни и домаћи медији перфидно припремају грађане на оно што они не желе – вакцинисати се и прихватити дигиталну пропусницу. Управо је прочитан чланак Хрватске информативне агенције ХИНА, коју преносе мејнстрим медији. “Имамо лек за ово… а то је вакцинација”, цитирају премијерку Ану Брнабић, која је наводно забринута због велике заражености.

Илустрација (Фото: Правда)

Пише:Мислав П.

Хина је пробрала све оно што одговара агенди – изјаве Брнабићке, Кона, Панића и остале изјаве интелектуално непоштених појединаца у Србији. Нађе се ту понеки студент бинарног профила, који нуди “кредибилитет” забринутим политичарима и стручњацима. Наравно, без напомињања агенције АФП, не може ништа проћи. Што не аменује странац, то Хрват и Србин раде, размишљању и послушно одрађују домаћи плаћеници и послушници.

“Пропуснице није могуће контролисати, а ни ношење маски у затвореним просторима… Имамо лек за ово… а то је вакцинација”, изјавила је на недавној новинској конференцији Брнабићка. Јавио се и Кон, чије речи нису интересантне за објавити. Наравно, манипулација је потпуна тек када имамо монтирани сукоб где једна страна нешто ради, а друга критикује да није довољно, заборављајући рећи да је главна идеја зло.

Улогу монтираног критичара преузео је председник синдиката лекара Раде Панић, који је за АФП рекао: "Антиваксери су створили проблем, али влада не жели да га реши због избора. Порука је да сви смо препуштени сами себи “.

За крај вам нудимо изјаву лекара који позива на цензуру, уместо да иде у болницу и лечи људе од других плућних болести, а не ковида. “Држава мора не само мотивисати грађане него и учинити све како би прекинула лажи и манипулације“, објавио је на Твитеру Срђан Лукић, српски пулмолог који сада ради у Словенији. Где тебе нађоше у Словенији? Зар нису могли питати доктора Бранимира Несторовића?

Како видите паукова мрежа је одавно исплетена. Странци су дали новац и идеју, а домаћи послушници су одрадили финалне радове. Сада се чекају жртве које ће прихватити манипулацију. Уз претплату на телефон, интернет, струју и воду, ускоро ћемо имати претплату на доживотна цепива. То што нико не говори о могућим нуспојавама на кратки, а посебно на дужи период, небитно је.

Глобални систем је полудео, што се види из његове безграничне бахатости при доношењу тоталитарних одлука. Међутим, глобалистички систем није глуп. Напротив, врло је организован и темељит. Са проблемима постављеним на два или чак три нивоа, жели потпуну контролу над „ресурсима“ који ходају и „једу“. Бинарни профил особа то не може никада схватити. Фокусиран је на речи манипулатора које су га погодиле и уплашиле. Љут је на логичаре, који приметно боље виде шта се дешава, што је заправо и главни циљ. Пландемија је само део тог циља.

У Француској већ спомињу дигиталне наруквице, јер телефон није увек са вама. Главни медији тихо их хвале док опипавају пулс и припремају терен за увођење класичног чиповања налик кућним љубимцима, које је заказано за следећу деценију. Патенти су већ поднети. Технологија постоји. Само се чека “слободни пристанак ждерача који ходају” тј. ресурса. То је процес који ће трајати неколико година. Хоће ли све проћи мирно, још се не зна. Много се багре удружило против поштеног и вредног човека. Ни први, ни задњи пут на овим просторима.

Хрватска и српска багра ради заједно против свог народа, као и за време задњег несретног рата, где су деца малих људи губила животе, а багра је приватизовала државна предузећа и трговала на црном тржишту свим и свачим – нафтом, оружјем, дрогом и људима. Историја се понавља, само то мало ко види, а због чега ће стати на погрешну страну.

Погледајте један пропагандни видео, настао од истих људи, на истом месту, али за две сукобљене стране. Данас сведочимо сличној ситуацији.

ИДФ на лукав начин бомбардовао САА код Палмире. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА