Најновије

ДНЕВНЕ НОВИНЕ: Најбржи начин да се информишете

Уколико волите да се информишете путем интернета, агрегатор вести dnevnenovine.rs  у многоме ће олакшати вашу потрагу за актуелним и занимљивим информацијама. 
Dnevnevesti.rs (Фото: Принтскрин)

Dnevnevesti.rs (Фото: Принтскрин)

“Најновије вести на једној страници” укратко би могли описати функционалност портала dnevnenovine.rs где сваки извор има своје поље са насловима вести. Читалац на почетној страници има преглед наслова вести које се ажурирају на сваких 10 минута и ако хоће да погледа вест дољно је да пређе мишем преко наслова при чему се отвара поп-уп “прозорчић” са кратким сажетком вести и сликом, а потом једним кликом на наслов исту вест у целости може прочитати на оргиналном извору. На унутрашњим страницама вести се разврставају у неколико категорија, а посетилац такође може да погледа архиву старијих вести. Meђу бројним медијима чији се текстови могу пронаћи на dnevnenovine.rs налази се и портал Правда.
Прочитајте још:ЗАБОРАВИТЕ НА ПУЊАЧЕ: Овај сто ће напунити ваш телефон! (ВИДЕО)НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ ИХ НЕ КОРИСТИТЕ: Фејсбук забранио употребу ове три речи
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА