Најновије

РАЗЛИЧИТИ СТАВОВИ У СПС: Неће сви са Вучићем

Председник Скупштине Србије и лидер СПС Ивица Дачић рекао је данас да је став социјалиста наступ са СНС и Александром Вучићем на предстојећим изборима.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Поручио је да ће се таква политика и спроводити.

Поводом наступа посланика СПС Томе Филе који је, обраћајући се Весни Ракић Водинелић у емисији на ТВ Н1 поручио "да изађу на изборе и сруше Вучића и бићемо са вама у влади ако треба", Дачић је казао да би другачији приступ од става странке који је јасан, значио да би њега са чела СПС-а требало да промене.

"Док сам ја председник СПС, спроводиће се политика за коју се ја залажем. Сваки другачији приступ подразумева да прво мене промене са тог места, а пошто се то неће десити, значи ово што сам ја рекао, а то је заједнички наступ са СНС и Александром Вучићем, јер сматрамо да је то у интересу Србије", рекао је Дачић одговарајући на питање да ли је став Томе Филе лични или став СПС-а.

Дачић је поновио да је његов став јасан.

"Мој став је више пута истицан, а то је да ја сматрам да треба да имамо заједнички наступ на следећим изборима, а то значи да имамо заједничког председничког кандидата, а то опет значи подршка Александру Вучићу као заједничком кандидату зато што мислим да је добро радио свој посао", рекао је Дачић.

Истовремено, сматрам, каже Дачић, да ако имамо заједничког председничког кандидата, да разговарамо о формирању и да имамо и заједничку изборну листу за ванредне парламентарне изборе и за град Београд.

"Ми смо имали састанак са највишим руководством СНС, разговарали смо о томе, позитивно оценили нашу сарадњу, договорили се да наставимо нашу сарадњу и на изборима И после избора тако да свако ко износи другачије ставове може да ради само у своје име", истакао је Дачић.

Како је рекао, има оних који мисле другачије, али сви морају да воде рачуна шта је став странке и да га поштују.

Шта је ЕУ поручила опозицији, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА