Најновије

НЕМАЧКА ВОЈСКА ПОНОВО ПОДРИВА СУВЕРЕНИТЕТ СРБИЈЕ: Спрема се војна сарадња Берлина и Приштине

Делегација Министарства одбране у привременим институцијама и КБС-а учествовала је на годишњем билатералном састанку са делегацијом Оружаних снага Немачке у Берлину 19. и 20. октобра, на коме се говорило о сарадњи Косова и Немачке у области одбране, а планиране су и заједничке активности за 2022. годину, преноси Економија онлајн.

Немачка војска (Фото: Бундесвер)

Заменик директора за међународну сарадњу у Министарству одбране Немачке пуковник Маркус Хардер изразио је пуну спремност за сарадњу и отвореност у погледу даљег унапређења сарадње у образовању, обуци, размени искустава и стручних експертиза у многим војним гранама.

Делегацију Министарства одбране у привременим институцијама и КБС-а предводио је директор Одељења за међународну сарадњу и евроатлантске интеграције у Министарству одбране привремених институција пуковник Суљејман Цакај у пратњи начелника за планирање у Генералштабу КБС, пуковника Агрона Бајрамија и аташеа одбране самопроглашеног Косова у Немачкој, потпуковника Бесима Гашија и начелника билатералне сарадње у Министарству одбране у привременим институцијама, потпуковника Ремзе Зећираја.

Зашто је сазвана хитна седница Савета безбедности УН, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА