Најновије

МОСКВА СРУШИЛА СНОВЕ ПРИШТИНИ: Нема промене става

Русија одлучно осуђује и одбацује све инсинуације о наводној промени става Москве према непризнавању самопроглашене „Републике Косово“, које су се појавиле након што су двојица сарадника приштинске Канцеларије амбасаде Русије у Србији напустили територију Косова.

Приштина (Фото: Pixabay. com)

„Самопроглашене „власти Косова“ и снаге које стоје иза њих не престају да врше провокације према руским дипломатама у Републици Србији. Чим су сарадници приштинске канцеларије амбасаде Русије у Србији напустили територију Косова, организована је била нова провокација – пуштена је дезинформација чији је циљ да се стави под сумњу приврженост Русије резолуцији СБ УН 1244“, написала је Захарова на телеграму.

Она је нагласила да Русија одлучно осуђује „такво деструктивно понашање и одбацује све инсинуације о наводној промени руског става према непризнавању самопроглашене „Републике Косово“.“

Раније су приштински медији јавили да су двојица званичника руске Канцеларије за везу у Приштини, која су проглашена за "персоне нон грата", напустила територију Косова и Метохије.

Видео шамарања гувернера у Ирану због присилне вакцинације погледајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА