Најновије

Истина о спољном дугу Србије - много је горе него што вам напредњаци говоре! (ВИДЕО)

Председник странке Боља Србија Драган Јовановић у интервјуу за Хелм Каст изнео је шокантне детаље прогона опозиције у Србији од стране власти Српске напредне странке. Као најдрастичнији пример навео је доктора Горана Ђорђевића који је након што је одбио да пређе у напредну странку послат на издржавање казне од 5 месеци затвора.

Драган Јовановић (Фото: Хелм Каст)

Јовановић који је укључен у протесте грађана против истраживања и експлоатације обојених метала у Србији тврди да је становници Шумадије животима бранити своја села и да уколико власт Александра Вучића и компанија Рио Тинто покушају силом да спроведу своје планове да може доћи и до жртава.

Он је указао да власт обмањује грађане Србије о стању спољног дуга, подсећајући да је он био пре доласка Вучића на власт 14 милијарди, а да је сада по званичним статистикама 29,5 милијарди евра. Међутим, Јовановић тврди да је право стање дуга око 40 милијарди евра и да разлику чине тајни уговори које је Вучић потписао са Кином, а који још увек нису стигли у Скупштину. Јовановић је рекао да ће након избора, средином 2022. власт део тих уговора објавити и да ће званично приказати око 35 милијарди евра спољног дуга.

Он је поновио да кинеске компаније у Србију доводе затворенике који раде под присилом, а да снимци убијања и припреме мачке за јело најбоље показује у каквим условима ти затворници раде, како живе и како се хране.

О прогону професора Милоша Ковића читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА