Најновије

''КОЛУБАРА'' СЕ БУДИ: Неће да сакупљају потписе за Вучића (ФОТО)

Како се ближе избори, тако је паника у владајућој Српској напредној странци све већа. Користе се свим оружјима СНС-овци, а оно по коме су препознатљиви - скупљање капиларних гласова, ових дана ради пуном паром. Али, неће сви да учествују у прљавој игри напредњака, па је из "Колубаре" стигло "НЕ" тој акцији Вучића и његових послушника.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Претходних дана смо могли да се уверимо како ради СНС машинерија, да се капиларни гласови скупљају у "Водоводу", да се то ради и у Банци Поштанска штедионица, али и да се тим методом служе у домовима здравља у Параћину и Кладову, где су, тобоже, скупљали гласове подршке Златибору Лончару, мада је свима очигледно да су то сигурни гласови за СНС.

Са том праксом напредњаци су наставили, па су покушали да скупљају такве гласове и у "Колубари". Али десило се оно што нису очекивали - од радника су добили "НЕ" као одговор.

Наиме, друштвеним мрежама кружи папир, на коме се скупљају гласови за Милорада Грчића. Мада никоме није јасно због чега се за њега скупљају гласови, будући да је он само в. д. директора у ЕПС-у, а претходно је, о чему је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић причала, остао "упамћен" као власник печењаре.

- Грађани ми шаљу овај папир. Кажу да није прошло, да су вође смена и поједини синдикалци ово одбили да је обустављено. О чему се ради, где се то Грчић кандидује, какав је ово папир? Да ли је овим одбијањем почела побуна у Колубари? - навео је Дарко Симић у објави на Фејсбуку.

И заиста, ово је знак да се Колубара буди, да Синдикати у овој фирми, којима припада много радника, неће да буду сигурни гласови Српске напредне странке. Да ли се то напредњацима полако, али сигурно дрма трон?

О изборима у колонији званој Србија прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА