Најновије

Када ће Вучић бити саслушан у Тужилаштву?

Опет је лагао. Када су у јавност испливале везе између Александра Вучића и клана Веље Невоље, председник Србије хистерично је преко свог дрвеног адвоката Милоша Вучевића поднео кривичну пријаву против самога себе и обећао да ће своју "невиност" доказати на полиграфу којим командује брат његовог шефа кабинета Ивице Којића, и да једва чека да оде у Тужилаштво да га испитају. То је било још 1. августа и сви смо очекивали да ће храбри председник грађанима уприличити ријалити програм да на полиграфска питања одговара пред телевизијским камерама, али ни од тога нема ништа.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Да подсетимо, Вељко Беливук, шеф криминалне групе осумњичен за више бруталних ликвидација, на саслушању у тужилаштву говорио је о свом односу са председником Србије и другим људима из СНС.

Како је испричао, Вучић и његови сарадници тражили су му више услуга - да контролише да се на Партизановим трибинама не скандира против председника, да застрашује оне који су организовали протесте против власти, обезбеди мир на Паради поноса, али и да утиче на таксисте да откажу протесте против апликације за превоз "CarGo".

- Решио сам лепо да кажем све о мом односу са председником Србије Александром Вучићем, министром полиције Александром Вулином, Вучићевим братом, пријатељима, кумовима и свим осталим политичарима који су од нас тражили услуге, а сада се праве да се не познајемо и перу руке од нас - рекао је Беливук тужиоцу.

Он је током саслушања, набројао различите услуге које је чинио за председника и његове људе и навео имена чланова СНС-а са којима се виђао. Рекао је да је контакт са председником Вучићем одржавао највише преко хулигана Александра Видојевића, познатијег као Аца Рошави, који је пријатељ председниковог сина, али и да се са Вучићем неколико пута и лично видео. Запретио је и да ће у будућности испричати још детаља "ако се одређени људи не опамете".

Беливук је испричао тужиоцу да је члан Српске напредне странке од 2011. године.

У међувремену, без Вучићевог саслушања у Тужилаштву, подигнута је оптужница против клана Вељка Беливука и у њој, наравно, нема никога из врха Вучевићевог иако и врапци на грани знају да је овај озлоглашени клан настао и радио под патронатом самог врха државе.

Нема сумње, биће прилике да се оптужница допуни.

Руска ратна морнарица добија нову флоту! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА