Најновије

РОДИТЕЉИ БИ МЕ СЕ ОДРЕКЛИ КАД БИ САЗНАЛИ ЧИМЕ СЕ БАВИМ: Зарадила је милионе, а нуде јој богатство само да покаже лице!

Девојка која је постала милионерка захваљујући ОнлyФансу и даље скрива своје лице, али све је више понуда да га покаже!Многе девојке окрећу се продаји експлицитних фотографија и видеа на ОнлyФанс јер то виде као брз начин да зараде.

Има посла ко оће да ради (Фото: ОнлyФансу)

Исто је урадила и девојка која се представља као "плавокоса Бамби"  на тај начин је, каже, до сада зарадила чак 2,2 милиона фунти, али никада није показала своје лице!

Плавокоса Бамби је иначе у раним двадесетим годинама, а разлог због којег крије своје лице на сликама и снимцима је тај што би је се родиљи одрекли када би сазнали шта ради."Информације о мени немају чак ни моји пријатељи, нити мушкарци са којима излазим", каже ова девојка из Калифорније, која истиче да је раније радила канцеларијски посао и зарађивала далеко мање. "Сада зарађујем око 250.000 долара на месечном нивоу", додаје.

Она истиче да су њени родитељи "веома конзервативни", због чега би је се, како тврди, одрекли ако би сазнали чиме се бави.

"Они и даље мисле да радим у канцеларији, а згодно је то што сада скоро сви раде од куће, па им није чудно што не идем на посао". 

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА