Најновије

ПРОРЕЧЕНО СЕ ИСПУЊАВА - РЕКА ЕУФРАТ ЈЕ ПРЕСУШИЛА: Следи Апокалипса и трећи светски рат! (ВИДЕО)

Гост у емисији „Политикон“ на тв Хелмкаст аутора и водитеља Данила Тврдишића био је православни публициста Владимир Димитријевић. 

Илустрацја (Фото: Pixabay. com)

Повод за интервју је изванредна студија коју је Димитријевић написао још 2014 а која носи назив „Апокалипса и трећи светски рат“. Оно што је посебно занимљиво је да су се нека пророчанства Светих Отаца и Откровоња Јовановог(а која су цитирана у књизи) већ испунила или су очигледно на путу испуњења.

Једно од таквих пророчанстава је и оно о пресушивању реке Еуфрат које се данас на наше очи дешава . Поред Окторовења које о томе јасно говори“И шести изли чашу своју на велику реку Еуфрат; и пресахну вода њезина, да се приправи пут царева са истока сунчевога“ ,Димитријевић додатно објашњава из угла православног предања ово јасно и недвосмислено знамење времена.

Димитријевић каже:“Када је у питању старац Пајсије светогорац, ми знамо да је он умро 1995 године,он је још осамдесетих година двадесетог века рекао Грцима, кад видите да пресушује Еуфрат, знајте то је то. Немојте уопште да сумњате да ће се то десити(трећи светски рат). Или Свети старац Лаврентије Черниговски, он је умро 1950 или 1951,мошти су му нетрулежне, он је рекао овако:“немојте ви мислити да ће комунизам довека да траје (а то је било време кад је Стаљин био на власти кад је деловало да ће комунизам бити довека),комунизам ће да прође због страдања великог броја новомученика и онда ће доћи кратак период препорода. И тада ће се Цркве подизати и обнављати и позлаћиваће куполе на Црквама. Али то ће кратко да траје. А онда ће доћи рат. Пре него што дође тај велики рат Бог ће послати људима који не могу да издрже та догађања мање болести да их одведе са овога света да то не дочекају“. 

Димитријевић још појашњава:“Пророк није некакав  врач погађач, већ свети човек коме је Бог дао да види Божију вољу у историји.“

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА