Најновије

ПОНОС ВУЧИЋЕВЕ АКАДЕМИЈЕ: Нису је добро „наштеловали“, кочи јој систем, не зна шта прича

Академија Српске напредне странке изродила је многе "бисере", свега смо се наслушали од СНС академаца, али је "звезда" у последње време Невена Ђурић. Она је медијским наступима чак и завредила пажњу напредњачког лидера Александра Вучића, који ју је похвалио, после чега као да се млада нада СНС "покварила". Јер, поново се збунила, па је на телевизији Хепи, када је требало да похвали шефа, затрокирала и није могла да проговори четири, пет секунди.

Најбољи млади кадар СНС (Фото: Јутјуб)

У центар пажње Невена Ђурић је доспела у емисији „Реч на реч“, када је константно прекидала заменицу председника Демократске странке Драгану Ракић, што је било довољно да је таблоиди који су под контролом власти дигну у небеса.

Онда је уследила и похвала Вучића, после чега су се ређала њена гостовања. Наравно, млађана Невена Ђурић је по диктату причала једно те исто, све се сводило на пљување неистомишљеника, али очигледно да градиво није најбоље усвојила, није напредњачку мантру довољно пута понављала, па је дошло до „квара“.

Први пут се то испољило опет у емисији „Реч на реч“, када није успела да понови оно што је требало да научи напамет, па ју је Александар Јовановић Ћута збунио речима „полако, полако“.

Међутим, покушала је млада нада СНС да се исправи, да покаже како је то само био лош дан, па је нову шансу добила на телевизији Хепи. У јутарњем програму је понављала стандардне напредњачке пароле и када је требало да каже најважнију реченицу, ко је заслужан за све у Србији, она се збунила. Какав малер!

– Ево, можда сам мало и пристрасна, али пошто долазим из Крушевца, у самом граду има 200 активних градилишта. У једном граду у Србији. Дакле, у једном. А таква је ситуација на територији читаве Републике Србије. И без озбиљног и одговорног рада Владе Србије и свих министарстава, ми никако не бисмо могли да постигнемо све те резултате – рекла је Невена Ђурић.

И када је требало да „поентира“, почела је да муца и трокира, као да сама не верујући у истинитост онога што треба да каже. Једном речју – подсвест је чудо. Та пауза је трајала четири, пет секунди, после чега је превалила преко језика похвалу упућену Вучићу.

– Свакако да је ту први и најбитнији чинилац сво залагање и сав труд председника Александра Вучића.

Шта рећи, каква Академија, такви и полазници…

Британска докторка изнела шокантне податке о нус појавама од вакцина, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА