Најновије

ПУТИН "ПРЕСЛИШАВАО" МИНИСТРА ПРЕД КАМЕРАМА: "Ко је одговоран за то, реците ми презиме те особе" (ВИДЕО)

ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин данас је "преслишавао" министра природних ресурса Александра Козлова по питању чишћења и елиминисања депонија у земљи, пише РИА Новости.

Током седнице Савета за стратешки развој и националне пројекте, на којој је разговарано и о проблему дивљих депонија у градовима Русије, Путин је директно питао министра.

- Хтео бих да чујем од Вас: Ко се у вашем министарству конкретно бави овим проблемом? Можете ли ми рећи презиме те особе? Ко? - затражио је одговор Путин.

Козлов је узвратио да се тим проблемом баве три особе.

- Дакле, ви сте ми именовали три особе које раде у вашем министарству. Ко је од њих главни, ко сноси личну одговорност за то – прецизирао је Путин.

Козлов је рекао да и он сам сноси одговорност, као министар.

- Ви сте одговорни за све у министарству. Ко је у овој области? Ко је одговоран - запитао је поново Путин, не сложивши се са министром, који је узвратио да се тим конкретним проблемом бави његов заменик Мурад Керимов.

Председник Русије је подржао предлог министра природних ресурса да је неопходно да начелници региона преузму личну одговорност за елиминисање дивљих депонија.

Извор:Novosti.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА