Најновије

КРЕМЉ О ФОНДАЦИЈИ НАВАЉНОГ: Каква је то организација?

Антикорупцијска фондација коју је формирао ухапшени руски опозициони лидер Алексеј Наваљни повратила је статус стране обавештајне агенције, јер је позвала америчког председника Џоа Бајдена да уведе санкције десетинама руских бизнисмена и политичара, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков.

Кремљ (Фото: Pixabay)

Дмитриј Песков је поручио да су санкције за Русију неприхватљиве.

"Што се тиче ове фондације и свих ових писама и позива, фондација је дефакто демонстрирала статус стране обавештајне службе. Сматрамо санкције неприхватљивим. Верујемо да су апсолутно непотребне и да је то изузетно лош начин да се неко меша у односе међу државама. Ови методи не дају никакву перспективу", оценио је Песков, а пренео Тас.

Портпарол Кремља је додао и да је полиција јако одговорила на провокације изазване неодобреним митингом одржаним у недељу, и да је одговор био у складу са законом, "мада сваки случај треба третирати засебно".

"Свако је случај за себе, неће сви бити стављени у исти кош. Прихватамо само једну ствар као заједничку – јаку полицијску акцију у складу са законом као одговор на провокације", оценио је Песков.

Шта је Путин рекао о Јељцину, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА