Најновије

НЕСТОРОВИЋ ОБЈАСНИО: Нећу се вакцинисати! Не знамо да ли је вакцинација опаснија од самог вируса (ВИДЕО)

Др Бранимир Несторовић истакао је да је потврђено оно што је раније говорио, да је ПЦР тест безвредан, да и даље не знамо да ли су вакцине опасније од самог вируса, као и да стопа смртности током пандемије вируса корона у великим земљама није већа од просечне годишње смртности.

Др Несторовић (Фото: Јутјуб)

- Тешко ми је да ово зовем пандемија јер нема одлике пандемије. У моменту кад је проглашена пандемија нису испуњени ни услови за епидемију. Један сат после инаугурације Бајдена, СЗО је променио начин тестирања на 25 циклуса и рекла да не треба да се тестирају они који немају температуру. Они су потврдили оно што сам ја рекао,  да је пандемија проглашена да обори Трампа - рекао је у гостовању у емисији "Теорија завере" на ТВ "Хепи".

Он је додао и да је дан после инаугурације Бајдена шеф Си Ен Ен-а рекао да "корона није опасна за Америку и да неће више да извештавају о њој, а тај дан објављују да је од короне умрло 175,000 људи, што је око 200.000 мање од званичног броја".

- Тестови су 90 до 96 одсто лажно позитивни. Тест је направљен тако што су добили прајмер од Кинеза, за који нико не зна шта је. 22 најугледнија молекуларна биолога тражила су да се повуче како се прави тест, открили су техничке грешке и он је безвредан. А због њега је проглашена пандемија - додаје Несторовић.

Истакао је и да су у Шведској епидемиолози независни од државе, те да су они у јавност изашли са званичним подацима.

- Тамо је умрло 15.000 мање људи него прошле године. Умрло је 0.9 одсто људи, што је нормално на годишњем нивоу. Видећемо колико ћемо ми имати укупну смртност. Она ће бити онолико колико је више људи умрло и од рака, око 10-11 хиљада више у односу на прошлу годину - тврди он.

Да ли је вакцина опаснија од вируса?

- Онда долази обавеза вакцинације, а не знамо да ли је вакцинација опаснија од вируса. Од децембра не постоје подаци о штетности Фајзерове вакцине. Нема података да је неко умро од вакцине. Увек кажу да су умрли од нечег другог. У Америци и Кини се не вакцинишу ниједном вакцином људи који имају више од 80 година. Сви перу руке од овог вируса - каже Несторовић.

Он је додао и да нема потребе за вакцинацијом деце, те међу децом која су се заразила ниједно није умрло и да нису зараили наставнике.

- Нема потребе вакцинисати децу, она нису угрожена у овом биолошком рату - тврди Несторовић.

Смртност од новог соја вируса није већа

Несторовић истиче да смо за 20 година имали седам пандемија, а да ниједна од њих не испуњава дефиницију пандемије.

- Дефииниција је да мора да буде инфицирано 40 човечанства и да смртност мора да буде 12 одсто да би била пандемија. Ово не испуњава ону дефиницију коју сам учио на факултету. По овој дефиницији пандемије сваке године ћемо имати пандемију свега. Шта значи енглески сој вируса? Он је 30 одсто заразнији, смртност је иста - рекао је.

Он је назначио и да вируси током мутација губе, а не добијају вируленцију.

- Вирусу није у интересу да те убије јер се онда не преноси даље. Када вируси тзв. анималног порекла траже коегзистенцију са човеком, њима је у интересу да се шире. Цела прича о новим вирусима служи да плаши људе - закључио је Несторовић.

Нећу се вакцинисати

- Ја сам обећао да нећу да се вакцинишем, пре ћу да умрем. Свако процењује своју ситуацију. Код мене долазе људи и питају: шта ми ви препоручујете? Ја им кажем, зависно од година, здравственог стања.... Млађе, здраве особе и које су у малом ризику, зашто би се вакцинисале? Свакако, то је питање личног избора. Кад би држава била баш угрожена великом смртношћу, онда бих се тек вакцинисао - закључио је др Несторовић.

Руши се Милово царство. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА