Најновије

АЛЕКСИЋ ТВРДИ: Вучићев син виђан у друштву групе Веље Невоље

Ево, помиње се и Вучићев син, који је виђан и фотографисан у блиском окружењу групе Вељка Беливука, по ресторанима, по утакмицама, а сада Вучић брани породицу, јер се Веља Невоља осилио - каже Мирослав Алексић, потпредседник Народне странке на Нова С у емисији "Пробуди се".

Вељко Беливук. (Фото: Јутјуб)

Као и увек, Алексић је без длаке на језику причао о актуелним стварима везаним за хапшење криминалне групе Веље Невоље, која је, како је истакао, повезана са влашћу.

- Они су били на линији да се неко претуче, да се не скандира "Вучичу, педеру", кад је требало да се прети и туче народ, били су ту, бранили Скупштину, радили су за Српску напредну странку - додао је Алексић.

И шта се десило...

- Десио се сукоб међу њима, прилично су се оселии, Веља Невоља је почео да наређује и прети полицији, судијама, тужилаштву...

Алексић је још додао да ниједна власт више није имала афера него Вучићева.

- Ово је власт са највећим бројем афера у историји Србије, је л неко поднео оставку због тога? Није. Па морала је комплетна власт да падне после случаја "Јовањица" - истакао је Алксић и нагласио да ће опозиција срушити Вучића и СНС.

Руска и сиријска војска у заједничкој акцији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА