Најновије

БИЋЕ ЈОШ СНАЈПЕРА! Шешељ дигао узбуну! Открио који моћни политичар стоји иза Веље Невоље

Хапшење Веље Невоље и његових сарадника једна је од највећих полицијских акција, у којој је, у дуго припреманој акцији полиције и припадника БИА, пао један од највећих криминалаца у Београду, који је својим злочинима постао озбиљна претња држави. Потенцијалну умешаност страних служби које су све време подржавале деловање Беливука, али и помоћ припадника полиције и појединих политичара са којим је Веља Невоља био умрежен, коментарисао је за Ало лидер радикала Војислав Шешељ, који је подсетимо, неколико дана пре хапшења Беливука, први дао аларм да си припрема напад на државни врх Србије, са циљем да се изазове хаос у земљи.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Не бих искључивао ни једну ни другу могућност, нисам толико упућен у истрагу, али ја сам пре неког времена и рекао да Мило Ђукановић планира атентат на председника Вучића да би изазвао хаос у Србији - рекао је Шешељ.

Лидер радикала тврди да постоји још снајпера.

- Појавило се и то да је снајпер набављен у Црној Гори, ја мислим да није у питању само један снајпер, већ више њих, такође мислим да Мило који је врло опасан, тај циљ неће покушати само са једном екипом, већ више њих - рекао је Шешељ. 

Хапшење које је уздрмало целу Србију неће се овим завршити. Стручнајци сматрају да полиција и БИА сигурно неће стати док се не похватају сви саучесници и помагачи Веље Невоље, човека који је направио државу у држави. Сама срећа па је заустављен јер се, по свему судећи, спремао да зада завршни ударац.

"Ако Србима отму Косово биће рата!" Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА