Најновије

МАНДИЋ ПOДИГАО ЈАВНОСТ НА НОГЕ: Овај човек је шеф Вељка Беливука, а шамарао је и премијера Црне Горе!

Један од лидера ДФ Андрија Мандић навео је, у укључењу у јутарњи програм на ТВ Хепи да се шеф Вељка Беливука налази у Црној Гори и то, ни мање ни више, него у безбедносним структурама, полицији и служби безбедности, а конкретно је поменуо и човека који се налази на месту помоћника Управе полиције те земље.

Мандић (Фото: Јутјуб)

Мандић је упитао како се то Беливук нашао у Црној Гори и то после смене власти и напоменуо да је он имао и значајну улогу у кампањи за изборе у Никшићу.

- У време нове власти извесни Беливук, Веља Невоља, долази у Црну Гору и нико га не претреса. Веља Невоља, вођа криминалне банде чији је шеф у Црној Гори, а налази се на месту помоћника директора УП, бива чуван и штићен на овим просторима, а у Никшићу је обезбеђивао гласове за ДПС - рекао је Мандић.

Он тврди да је Беливуков шеф Зоран Лазовић помоћник у Управи полиције Црне Горе, пријатеј бившег тужиоца Миливоја Катнића и један од најближих људи председника те земље Мила Ђукановића.

Како су поједини медији у Црној Гори преносили, Лазовић је пре извесног времена ишамарао тадашњег црногорског премијера Душка Марковића усред Скупштине Црне Горе, због сусрета са митрополитом Амфилохијем.

Лазовић је том приликом назвао Мароовића "Ђубре издајничко", а његов упад у Скупштину Црне Горе протумачен је као вид притиска и пример свим колебљивим посланицима ДПС-а.

Лазовић важи за човека који је црногорском председнику Милу Ђукановићу кадар од највећег поверења и више пута му је служио за одређене специјалне задатке.

Подсетимо, лидер СРС Војислав Шешељ означио је управо Мила Ђукановића као човека који је политички стоји иза Беливука и навео да га је црногорски председник наоружао како би направио хаос у Србији.

За коначну издају КиМ, Вучићу треба послушни патријарх. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА