Најновије

НОГО ОДГОВОРИО ПАЛМИ: Владимир Божовић је Милов агент, то су Вучићеве речи

Политичар Срђан Ного данас је реаговао на изјаву Драгана Марковића Палме да ће позвати грађане Србије да не летују у Црној Гори, уколико Здравко Кривокапић не врати амбасадора Србије Владимира Божовића у Подгорицу!!??

Срђан Ного (фото: Јутјуб)

– Дакле, Кунг Фу Панда из Јагодине, Драган Марковић Палма, тражи да професор Кривокапић и Влада Црне Горе врате „нашега амбасадора“ који је по доказима БИА и према речима Вучића сарадник МИЛОВЕ ЦРНОГОРСКЕ СЛУЖБЕ. Како је онда Божовић „наш амбасадор“, ако је радио за Милов АНБ – поставља питање Ного на „Твитеру“ и наставља:

– Данас је Вучић делио ордење. Али треба рећи и шта је прво урадио. Као и сваке године у 00:01 звао је Мила Ђукановића и честитао му рођендан. Захвалио је Милу јер је отцепљењем Црне Горе омогућио да Србија буде независна, и рекао да он и Србија прослављају данашњи празник највише захваљују њему. У 00.05 је звао Тому Николића, а у 00.15 Зукорлића и честитао им рођендан. А има и оних који су честитке примили у виду решења за притвор. Тако Вучић слави Дан државности. П. С. Палма је честитао Лују XV, и позвао га да са Бетовеном посети Јагодину.

Иначе, ово оглашавање лидера Јединствене Србије би се могло назвати и лобирањем против црногорског приморја, јер познато је да Палма воли грчко приморје и да непрестано промовише летовалиште у Паралији. Једино није јасно шта ће бити ако остану грчке мере забране уласка српских држављана, будући да се браћи Грцима више исплати да имају госте из богатих западноевропских земаља.

У СНС је опште расуло, џемпер је почео да се пара… Опширније ОВДЕ.

Извор: srbin.info, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА