Најновије

ТРЕШТАЛО ДО ЗОРЕ: Геј клуб правио корона журку и на Дан жалости због смрти патријарха Иринеја!

Масовна журка у клубу "Musk Machine" на Ташмајдану, у којем је прошле суботе затечено око 1.000 људи, није била једина која се у последњих годину дана несметано одржавала у овој дискотеци, упркос непрекидној забрани рада угоститељских објеката због епидемије коронавируса. Како портал Nova.rs сазнаје, журка у овом клубу одржана је и у новембру прошле године, тачније током викенда када је у читавој држави проглашен Дан жалости због смрти патријарха Иринеја, што најбоље потврђује да за овај клуб месецима уназад, нису важила иста правила.

Корона парти у геј клубу (фото: Јутјуб)

Како за овај портал открива добро обавештен извор, током трајања свих и даље актуелних забрана и усред Дана жалости, овај клуб је био дупке пун, док је са озвучења трештала музика.

“На вратима су се изненада појавили комуналци и затражили од обезбеђења да их пусти унутра. Уследила је расправа која је истовремено дала времена запосленима у клубу да све госте припреме на улазак комуналаца. Ди џеј је одмах народњачки репертоар преусмерио на класичну музику, како би се што више створио утисак да се ту не дешава ништа спорно”, казао је саговорник.

Он каже да тадашњи упад комуналаца није био ни приближан оном који се догодио минулог викенда.

“Издали су опомену менаџерима и обезбеђењу клуба да морају да испрате госте и затворе клуб, након чега су отишли. Ди-џеј је још неколико минута наставио с класичним репертоаром, да би потом обрнуо на народњаке. Те вечери више нису долазили, па је журка настављена”, каже наш саговорник.

Подсетимо, тајне журке у клубу “Musk Machine” на Ташмајдану, у ком је у суботу увече затечено око 1.000 људи, одржавају се месецима уназад, упркос забрани рада угоститељских објеката и окупљању већег броја људи у затвореним просторима због епидемије коронавируса.

Иначе, Први основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана двојици одговорних за журку клубу “Musk Machine” на Ташмајдану у суботу увече, а на којој је затечено око 1.000 гостију и поред мера забране рада угоститељских објеката после 20 часова и масовних окупљања. Притвор је на предлог тужилаштва одредио судија за претходни поступак и то директору фирме Г. М и власнику Л. Д.

Иако је поменути клуб раније првенствено био намењен геј популацији, од почетка корона кризе и ноћног закључавања, у овом клубу, који је из неког разлога несметано радио, уточиште су пронашли сви жељни излазака, невезано од сексуалног опредељења.

На питање зашто је затворен тек сад, у јавности се већ провлачи одговор – обезбеђивала га је група ухапшеног вође навијача Вељка Беливука, званог Веља Невоља, али то још увек није потврђено.

Како је полиција упала у овај клуб погледајте ОВДЕ.

Избор: Нова

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА