Најновије

ОД БРАЋЕ ДОБИЛИ, АКО ТРЕБА И ОПЕТ ЋЕ: "Ако убрзо не отпочне масовна вакцинација, гарантујем да ћемо добити велики број вакцина из Србије!"

Председник Нове српске демократије Андрија Мандић изјавио је данас да Црна Гора, да није било иницијативе и одобрења председника Србије, Црна Гора не би добила ниједну вакцину против корона вируса нити би могла да отпочне вакцинацију.

Андрија Мандић. (Фото: Јутјуб)

- Ако Црна Гора не набави већу количину вакцина које су потребне за масовну имунизацију, дајем гаранцију да ћемо учинити све, ослањајући се на наше пријатељске односе са председником Србије, да те количине обезбедимо од братске Србије - истакао је Мандић у саопштењу.

Он је навео да се на, како је рекао, "Ђукановићевом јавном сервису" отвара непродуктивна полемика око набавке вакцина и да се вређају они "којима се захвалила и премијерка Брнабић, а који се не налазе у Влади".

- Наш допринос је управо у томе што смо се у свакодневној комуникацији колеге Кнежевића и мене са председником Србије трудили да вакцине што пре стигну у Црну Гору - наводи Мандић у саопштењу.

Траје борба око првог полицајца Црне Горе Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА