Најновије

МАНДИЋ И КНЕЖЕВИЋ БЕЗ ПАРДОНА: Сведочење генерала Дикића показује како се злоупотребљавала државна моћ!

Лидери Демократског фронта Андрија Мандић и Милан Кнежевић рекли су на конференцији за новинаре да сведочење некадашњег генерала српске Жандармерије у потпуности потврђује кривичну пријаву коју је против свог шефа Миливоја Катнића поднео специјални тужилац Живко Савовић. 

Демократски Фронт. (Фото: Јутјуб)

- Вршилац дужности врховног државног тужиоца Ивица Станковић нема храбрости да ухапси главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића. Сведочење Дикића показује како се злоупотребљавала државна моћ и  тужилачка функција. Нису сви храбри као Дикић и Бранка Милић, који нису поклекли под пристиском и садизмом Катнића и Чађеновића, који је тражио да упру у нас двојицу, Српску православну цркву, блаженопочившег митрополита Амфилохија, друге црквене великодостојнике, председника Србије, људе из Русије, како би глумили жртву по свету - рекао је Мандић.

Милан Кнежевић рекао је да је гостовање Дикића на ТВ Хепи још један од кључних доказа зашто је потребна измена закона, исказавши незадовољство што ни државни службеници под Владом Зорана Кривокапића брже не предузимају кораке у одбрани законитости.

- Одавно су се били створили услови да в. д. врховног државног тужиоца Ивица Станковић, по службеној дужности, ако већ није хтео по нашим пријавама, покрене поступак против Миливоја Катнића и Чађеновића.

- Ми смо у сазнању да су делови Агенције за националну безбедност и тужилаштва који су спроводили мере надзора над политичарима и новинарима значајн део тог материјала сачували и дали режимским медијима, и тајкунима блиским Демократској партији социјалиста, како би их користили - рекао је Кнежевић.

Инцко пред камерама претио Србима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА