Најновије

ПА ОВО ЈЕ СМЕШНО КОЛИКО МРЗЕ НОВАКА! Овога пута разлог су вакцине!

Шта год да уради или изјави, на терену и ван њега, Новак Ђоковић се увек нађе на мети појединих медија, који користе сваку могућу прилику да га представе као највећег негативца у историји белог спорта.

Новак Ђоковић, апсолутни шампион Аустралијан опена (фото: Јутјуб)

Не занима их да ли је нешто истина или лаж, главни циљ је да се Србин што више оцрни!

Новак је у Аустралији девети пут у каријери подигао трофеј намењен победнику популарног Ози опена и јасно је ставио до знања да је убедљиво најбољи тенисер данашњице, а то многима није по вољи.

Приликом емитовања снимка на којима Новак са пехаром позира на Брајтон плажи у Мелбурну, ова телевизја је ставила српском тенисеру у уста речи које никада није изговорио.

"Деветоструки шампион Аустралијан опена Новак Ђоковић је одбио да се обавеже да ће примити вакцину против вируса корона. То долази након што су навијачи који су против вакцина критиковани јер су звиждали при церемонији након меча", наводе у прилогу и додају:

"Победа на Аустралијан опену је пала у сенку због навијача који су против вакцина. Навијачи су извиждали председницу тениске асоцијације Аустралије Џејн Хрдличку чим је поменула вакцину за вирус корона, а онда поново неколико момената касније".

Истина, поменута госпођа јесте извиждана на церемонији доделе пехара, али када је почела да хвали владу аустралијске државе Викторија.

У наставку поменутог прилога изнели су шокантне неистине о Ђоковићу. Навели су да је Новак истакао да неће примити вакцину против короне.

"Ђоковић је био гласан када су у питању његови ставови који се противе вакцинацији и одбио је да се обавеже да ће се вакцинисати пред наредни турнир".

Наравно, ово нема везе са истином, јер Новак на церемонији дипломатски одговорио на питања везана за пандемију корона вируса. Одбио је да се меша у ствари о којима не зна много.

"Има много различитих мишљења и помешаних емоција о ономе што се дешава у свету, људи хоће нормалан живот поново", рекао је Новак, додавши:

"За сада је све то дебата, у ваздуху је и ја нећу да коментаришем ништа што није конкретно".

А за када је СЗО предвидела крај пандемије, читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА