Најновије

ЧЕГА СУ СЕ УПЛАШИЛИ: Интервју који је Јутјуб цензурисао јер раскринкава пројекат Ковид-19 - ово морају да сакрију

Читав низ српских Јутјуб канала предходне две недеље нашао се на удару цензуре на Јутјуб када је низ видеа обрисан под изговором да су "супротни ставовима Светске здравствене организације" Канал Српски колектив је Јутјуб потпуно избрисао, док су неки други добили блокаде на седам дана, опомене, а многи видеи су им избрисани.

Синиша Љепојевић (Фото: Јутјуб)

Један од видеа који глобалисти сматрају да Срби не смеју да погледају јесте интервју продукције Хелм Каст са новинарем Синишом Љепојевићем из децембра.

Љепојевић тврди да је ковид-19 је пројекат који се отргао контроли својим ауторима који нису очекивали да ће грађани тако брзо престати да се плаше. Осим губитка страха народ је престао да има поверење у институције због чега је све теже контролисати ситуацију.

Љепојевић у емисији каже да је вирус оригинално направљен у САД и да су, осим америчких, у његовој изради учествовала и два кинеска стручњака. Он детаљко открива локације стварања ковида-19 и пуштања међу популацију.

Он у емисији открива да вакцину коју продаје компанија Фајзер заправо нису они направили, објашњава улогу Ватикана у пројекти Ковид-19 и коментарише теорије о ширењу вируса путем авионског горива и електромагнетних таласа.

Срећом Љепојевићев интервју је остао сачуван на платформи Одисеј и даље је доступан за гледаоце из Србије. 

Шта је Љепојевић открио што је препало глобалист погледајте сами:

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА