Најновије

ЛИДИЈА ВУКИЋЕВИЋ ПОТПУНО ГОЛА! Малим пешкирићем једва покрила овај део тела, мушкарци у трансу (ФОТО)

Глумица Лидија Вукићевић (58) може да стане на црту много млађим дамама, а овог пута са пратиоцима је поделила фотографију на којој на себи има само пешкирић.

Лидија Вукићевић (Фото: Јутјуб)

Наиме, Лидија се фотографисала у купатилу, а њене дуге, витке ноге су у првом плану. Коса јој је умотана у пешкир, другим пешкиром је себе прекрила, а на ово изазовно издање добила је бројне комплименте.

С обзиром на то да Лидија изгледа веома атрактивно, она је за све жене имала јасну поруку када је у питању лепота код сваке жене.

- Мислим да је све из главе. Жену чини њена мисао, то је мени превасходно. Оног тренутка када жена одустане од себе, када више не буде мало провокативна, кокетна, тада губи свој сјај. Нека дивна реченица ми је остала у сећању „Колико бисмо били стари, када не бисмо знали колико година имамо“. Треба да слушамо себе изнутра и тако да се понашамо. Не могу да слушам људе око себе који су полумртви, а број година им је одредио да одустану од живота. Мени такви људи у мојој околини нису потребни. Имате младе људе који се са 28 година понашају као да имају 88 година. Знам људе који су се оптеретили својим годинама, то је једно одустајање и предавање свему што нам стане на пут. Много је лакше да се кука, него да се иде напред и да имаш храброст како да се суочиш са својим животом - рекла је она за "Блиц".

Исповест бивше "зечице" и Хефнерове девојке која је због баханалија и дроге хтела да се убије прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА