Најновије

ХИРУРГ УБИО ИВОНУ СВОЈИМ КОКАИНСКИМ ПЕ*ИСОМ! Тврди да је није дрогирао без њеног знања! Шта рећи... (ВИДЕО)

Немачки лекар који је убио своју љубавницу ставивши на свој пенис кокаин први пут се огласио оптуживши је да је знала за то током сексуалне предигре.

Ивон (Фото: Приватна архива)

Пластични хирург Андреас Нидербихлер (45) осуђен је на затворску казну у трајању од девет година 2019. године због смрти 38-годишње Ивоне М, након што је Суд закључио да ју је дрогирао кокаином који је тајно ставио на гениталије.

Нидербихлер је током суђења ћутао, али суочен са новом тужбом за смрт коју су покренули Ивонин удовац и син, одлучио је да прекине са ћутањем негирајући одговорност за њену смрт.

Немачки медији такође су објавили прву фотографију Ивоне, чије су фотографије претходно биле цензурисане током суђења.

Хирург је порекао да је дрогирао још три жене, након што је на суду речено да је на пенис више пута стављао кокаин током оралног, вагиналног и аналног секса са три жене између 2015. и 2018. године.

Током изрицања пресуде, судија је открио да је Нидербихлер дрогу такође стављао у пиће жена, на руж за усне и пасту за зубе. Говорећи за немачки лист "Билд" ове недеље, рекао је: "Да, било је дроге. Али нисам дрогирао ниједну жену без њеног знања."

- Тражио сам посебан угођај и они су добровољно учествовале у томе.

Нидербихлер је такође описао Ивону као "искусну" корисницу кокаина, која је знала у шта улази. Говорећи о свом суђењу, рекао је да је била "грешка" што је ћутао - потез који је прихватио по савету својих адвоката - јер је то значило да је судија чуо само извештаје жена о тим догађајима.

Сада, каже, жели да докаже да није крив за Ивонину смрт, иако је нејасно како тачно планира да то учини. Апелациони суд је већ одбацио његове намере, а Нидербихлер није изнео нове доказе који би их приморали да случај поново прегледају.

У међувремену је у току грађански поступак против Нидербихлер, јер га Ивонин муж и син туже због њене смрти и трошкова сахране. Они траже укупно 25.000 фунти - по 8.750 фунти и једном и другом као "породичну накнаду" и додатних 7.500 фунти за покривање трошкова сахране.

Нидербихлер одбија да плати новац, наводи "Билд". Пре затвора, Нидербихлер је радио као врхунски пластични хирург у болници Амеос у граду Халберштату, 60 км од Хановера.

На суду се могло чути да је Ивона била његов пацијент пре него што је пар започео везу, што је на крају довело до њене смрти у фебруару 2018. године. Нидербихлер је такође користио интернет за упознавање других жена за секс, речено је судијама током суђења.

Још три жене које су имале секс са лекаром пријавиле су осећај несвестице након састанка с њим, док је једна учествовала у две аутомобилске несреће након датума. Једна је пријавила несвестицу и трпљење стања нервозе.

Нидербихлер је на крају проглашен кривим за тешко силовање и телесне повреде које су резултирале смрћу и осуђен је на девет година затвора. Жалио се на казну, али је жалба одбијена. Грађански поступак је у току.

Снимак где Маја Марковић пред дететом моли дечка да имају интимне односе погледајте ОВДЕ.

Извор: Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА