Најновије

КАО НА ДИВЉЕМ ЗАПАДУ: Чанак хоће да убије Шешеља, војвода прихватио двобој!

Ненад Чанак изазвао је на двобој пиштољима лидера радикала Војислава Шешеља. Лидер Лиге Социјалдемократа Војводине у жару политичке борбе назвао је шефа радикала дебелом свињом и поручио му да изабере место и време обрачуна.

Шешељ и Чанак (Фото: Јутјуб)

У позиву на физички обрачун Чанак је навео да је ово начин да двојица политичара једном заувек реше све сукобе које имају. С друге стране, лидер радикала поручује да прихвата бачену рукавицу, те да ће из фајта изаћи као победник.

- Војиславе Шешељу, чекам те где хоћеш и кад хоћеш с пиштољем, понеси и ти твој, пи*ка ти материна, који си потезао на студенте! Да те видим, да решимо то нас двојица већ једном занавек - изговорио је Чанак, гостујући у јутарњем програму на Хепи телевизији.

Улични фазон

Поред позива на двобој, Чанак је, поред Шешеља, оплео и по Драгославу Бокану, српском режисеру.

- Говорим врло озбиљно! Та гомила смећа, од Шешеља и Бокана па надаље, која себе представља као не знам какве интелектуалце националне оријентације. Они су увреда и за интелектуалце и за нацију... Које, бре, нације су они интелектуалци? Да их видим, све те делије и јуначине без бади-гардова... Ево, господо, бирајте оружје, хајде да то решимо једном заувек, хајде да решимо - поручио је Чанак.

На новинарску констатацију да га је Шешељ више пута побеђивао у бројним ТВ дуелима Чанак је још жустрије одговорио:

- Па је ли ти стварно мислиш да је он било кога победио? Његови простаклуци, његово надвикивање... То како он ради, то је један најприземнији сарајевски улични фазон који је он покупио, као сељаче које је тамо дошло на школу. Видела жаба како се коњ поткива, па и она дигла ноге. Он је најобичније бедно смеће, кукавичко.

Пргави провокатор

Лидер радикала у изјави за београдске медије поручује да је позив Чанка на двобој схватио као класичну провокацију.

- Када год сам га видео негде, чува га батаљон полиције. Тако да је његов позив на двобој глупост јер зна да је заштићен. Ипак, ако га негде видите без заштите батаљона полиције, ја ћу доћи, само ми јавите чим га видите! Да нема толику полицијску и државну заштиту, питање је шта би с њим било јер се многима замерио. Још деведесетих година радио је за Удбу, која га је плаћала 300 марака у то време. Основни задатак му је био да огади народу војвођанско аутономаштво. Сада ради за режим, као и Чедомир Јовановић и Зоран Остојић.

Говорећи о Чанковој улози на политичкој сцени Србије, Шешељ каже да лидер ЛСВ игра улогу пргавог режимског провокатора:

- Оно што они не смеју да кажу, пошаљу њега и њему сличне. То је ваљда свима јасно. И увек када ме позову у неку емисију понуде да ту буду Ненад Чанак или Чеда Јовановић и, када они добију по њушци, на крају се аутори емисија правдају да они нису имали ништа са тим.

Марић: Не може двобој без мене

Миломир Марић, новинар у чијем је јутарњем програму Чанак позвао на двобој, каже да би веома радо присуствовао том догађају.

- То без мог присуства не би могло да прође. Ни један ни други немају поверења у своје речи, па морају пиштољима, баш као на Дивљем западу. Ја подржавам то, кад понестане речи, морамо прећи на дела, пиштоље - изјавио је Марић.

"Вучићева посета Паризу добра за Француску, веома лоша за Србију". Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА