Најновије

МАРИНИКА ТВРДИ: Ово је човек који у име Весића рекетира по БГД!

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић открила је данас папире на којима се види да је градски секретар за озакоњење нелегалних објеката Немања Стајић фалсификовао документацију за изградњу објекта у Баба Вишњиној улици. Тепић тврди да су многи инвеститори у Београду рекетирани, те да зна за најмање 70 сличних фалсификованих папира са Стајићевим потписом.

Мариника Тепић. (Фото: Јутјуб)

“До 2018 године на овој адреси, иза мене, у Баба Вишњиној 34, у центру Београда налазило се ово. То су биле баракице, пролаз један, кућице и ресторанчић Ловачка прича. То је био препознатљив ресторан. Међутим, докази до којих смо дошли показују да је управо у исто време Весићев Немања Стајић, први човек за озакоњење објеката у граду Београду фалсификовао решење о озакоњењу за овај објекат и то на основу захтева из 2010. године, који је он сам тако навео и то на начин да је озаконио 4.200 квадрата, док су ту стајале баракице и Риболовачка прича”, рекла је Тепић.

Да апсурд буде већи, локацијски услови и грађевинска дозвола издати су тек у пролеће 2018. године.

“Немања Стајић својим потписом озакоњује 4.200 квадрата, на основу захтева из 2010. године. Тих 4.200 квадрата не да нису постојали ни 2018, а камоли 2010. кад су овде биле баракице и куће. Да се разумемо одмах, ја немам ништа против ових инвеститора и сматрам да су они, такође, жртве грађевинске мафије у Београду, Весићеве компаније са Немањом Стајићем на челу, пошто је он и даље први човек за озакоњење у граду Београду и да се бројни инвеститори и људи који су нешто зарадили у животу и желе да инвестирају и граде, рекетирају да би се све ово завршило. На тај начин је за почетак оштећен првенствено град Београд”, рекла је Тепић и упитала колико би само бесплатних уџбеника било када би се сав тај новац, по закону, слио у буџет града Београда.

“Ово је господо фалсификат, ово је тешка превара, а према нашим сазнањима оваквих решења има више од 70, а које је лично потписао Немања Стајић. Такође, према нашим сазнањима главни посредник између инвеститора који се рекетирају и Весићеве градске управе је Иван Коматина. Он се помињао и за адресу Краљице Наталије 29, где смо пре неколико дана заједничком акцијом спречили исељење људи којима су нелегално отети станови. А отео их је рођени брат Немање Стајића, Новак Стајић. Дакле, фалсификована решења којима су људи увучени у криминал. Иван Коматина је за оне који не знају, оштетио много људи и добио бомбу на кућу, вероватно због оваквих превара”, закључила је Тепић.

Милогорци поново ударају на СПЦ, очекују да Закон о слободи вероисповести буде поништен! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА