Најновије

НИСУ НИ ГЛЕДАЛИ "ДАРУ", А ВЕЋ ЈЕ КРИТИКУЈУ: Ратко Дмитровић разоткрио дежурне мрзитеље Срба

Министар за бригу о породици и демографију Ратко Дмитровић огласио се данас поводом све бројнијих и неутемељених критика на рачун филма "Дара из Јасеновца"

Ратко Дмитровић. (Фото: Јутјуб)

Дмитровић је на друштвеној мрежи Твитер написао да бројна спочитавања о националистичкој пропаганди у филму који је српски кандидат за "Оскара" износе они који га нису уопште ни погледали.

- "Дара из Јасеновца" је националистички кич на који треба вриштати од ужаса. Ово није тврдња оног Вајсберга, из Америке, већ оцена "филмског критичара" београдског недељника НИН. Човек (Анте Томић) признаје да филм није гледао, али то га не спречава да о истом заузме горњи став - написао је Ратко Дмитровић.

Иначе, филм "Дара из Јасеновца" приказан је до сада само у Грачаници новембра месеца 2020. године. Почетак америчке премијере заказан је за данас, 5. фебруара, а у Београду ће се премијера одржати  22. априла, симболично, на датум којим се обележава 76 година од пробоја последњих заробљеника из логора Јасеновац.

С обзиром на то, очигледно је да поједини критичари представљају дежурне мрзитеље српског народа, који без утемељења оптужују за "националистичку пропаганду" када се говори о српским жртвама.

Мило открио како ће остати на власти! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА