Најновије

Мајсторе, па кад си ишао на колоквијуме? Остави неки испит и за август! (ФОТО)

Председник Србије Александар Вучић похвалио се јуче на друштвеним мрежама да је положио први испит на Високој спортској школи, са оценом 10 (а како другачије). Некадашњи најбољи студент Правног факултета, а очигледно и будући најбољи кошаркашки тренер добио је највишу оцену из предмета Социјологија спорта.

Вучић (Фото: Јутјуб)

У индексу који је сликао види се да Вучић има максималан број бодова на оба колоквијума. Све то је за велику похвалу, али се поставља питање када је ишао на поменуте колоквијуме, с обзиром на то да се у истим данима састајао са високим европским званичницима.

- Колико само доминира господин предцедник Вучић. Не само да је тих дана полагао колоквијуме са максималним бројем поена, већ се истих дана састајао са шефом мисије Савета Европе Флесенкампером и амбасадорима чланица ЕУ и шефом делегације ЕУ Фабрицијем - написао је иван-дамн на Твитеру који је окачио принтскринове где се види да се датуми полагања колоквијума поклапају са датумима састанака. 

Поставља се питање како је председник Вучић стигао да усклади своје обавезе на Вишој спортској школи и битне састанке са важним званичницима из Европске уније и Савета Европе? Поготово кад се узме у обзир да се колоквијуми обично полажу пре подне, а Вучић је тада био на поменутим састанцима.

Изгледа да је наш председник "кадар стићи и утећи", а богами "и на 'сваком' месту постојати".

Та прва десетка убрзо је покренула лавину најразличитијих коментара на друштвеним мрежама.

Запитали су се и зашто све нисмо гледали уживо.

А да би све било као и са многим другим студентима, предлажу му неки, да – мало успори.

Шешељ показао компромитујуће слике владике Григорија. Када је лидер радикала пустио и снимак, сви су остали у шоку! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs/ nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА