Најновије

"МАФИЈУ ТРЕБА УДАРИТИ У ГЛАВУ, А ОНДА ТУ ГЛАВУ САСЕЋИ!" Дачић о борби против криминала

Акција хапшења Вељка Беливука и чланова његове криминалне групе показује да је држава спремна да предузме радикалне мере у борби против криминала, оценио је данас председник Скупштине Србије Ивица Дачић

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

Он је у интервјуу на ТВ Пинк додао и да би сви грађани требало да поздраве такве акције, јер је криминал "тешка болест која нагриза друштво".

Дачић је посебно указао да годинама уназад постоје групе које се називају навијачима, а да се иза тога крију све врсте огранизованог криминала, укључујући и најтеже, као што су убиства.

- Ова акција показује да је држава спремна да предузима радикалне мере, јер није лако укључити се и обавити једну овакву акцију зато што подразумева велики број људи и саму чињеницу да сви људи који се тиме баве могу бити на удару криминалних група - рекао је Дачић.

Додао је да је овде реч о борби против мафије и додао да истрага треба да утврди све краке које су имали у разним сферама друштвеног живота.

- За друштво и државу било би лековито да се мафија удари у главу, а самим тим и да се сасече та глава - рекао је Дачић.

Коментаришући то што је у једном од станова Беливукових сарадника пронађен снајпер са пригушивачем, Дачић је рекао да нико не купује снајпер из разлога што воли оружје, већ са неком намером.

- Истрага треба да утврди и шта су им биле намере - додао је Дачић.

Бајден честитао Вучићу Дан државности? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА