Најновије

"ВЕЉА НЕВОЉА ЈЕ ВУЧИЋЕВО ЧЕДО: Власт га уз помоћ БИА послала на трибину Партизана"

Вучић да престане Беливука да назива навијачем Партизана! И тиме вређа праве навијаче Партизана! Крију да је био Јунајтед Форс ФК Рад, а доласком СНС на власт убацују га са (Александром Станковићем) Мутавим на трибину Партизана да је уз помоћ БИА преузму, за друге послове. Вучићево је чедо, не Партизаново! - написала је на Твитеру потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Илустрација (Фото: Председништво/ Јутјуб)

Како је "пала" група Веље Невоље, тако се власт и режимски медији утркују ко ће више оцрнити криминалну групу окупљену око Беливука, а која је годинама служила владајућој структури. Отуда и питања зашто се чекало до сада и како раније нису "решени", јер је Вучић више пута најављивао борбу против мафије, а сада и министар полиције Александар Вулин и директор Владимир Ребић већ знају колико су они најтежих злочина починили и колико година ће робијати.  

Након изјава председника и највиших полицијских званичника, у причу о криминалцима и спрези са влашћу, укључио се у председник Скупштине Србије Ивица Дачић, који можда није директно хтео, али је потврдио да је екипа Вељка Беливука имала упориште у државним органима.

- Имали су упориште, али очигледно је дошло до промена и њихове логистичке везе су пропале - рекао је Дачић на телевизији Пинк, који сматра да треба употребити израз "мафија" јер постоје сви елементи, наводећи да се свака мафија "као пијавица ухвати за полицијске структуре, политичаре, медије, судије".

Тим поводом заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић изјавио је да је Ивица Дачић потврдио оно што се годинама говорило.

- Ивица Дачић је јавно признао оно што ми говоримо већ годинама, да је криминална група Вељка Беливука имала моћну подршку у државним органима Србије. Он је, не само потврдио да ми у Србији имамо мафију блиску власти, већ и да су ослоњени на државне органе, правосуђе и медије. Односно да без политичара из врха државе мафија не би ни постајала - рекао је Стефановић.

Подсетимо, Вељко Беливук, је заједно са још 19 лица ухапшен у акцији полиције, а на терет им се стављају троструко убиство, отмице, злочиначко удруживање, трговина наркотицима...

Како су спацијалци упали на стадион Партизана и ухапсили екипу Веље Невоље погледајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА