Најновије

"Бакљаши СНС су део екипе Веље Невоље" (ВИДЕО)

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, изјавила је данас, на конференцији за медије одржаној у Панчеву, да су бакљаде на крововима зграда у Панчеву, у знак подршке СНС, организовали и спроводили сарадници и чланови криминалне групе недавног ухапшеног Вељка Беливука, званог Веља Невоља.

Хапшење на стадиону Партизана (Фото: принтскрин)

“Ово је човек који се зове Владимир Грек, он је међу ухапшенима заједно са Вељком Беливуком због оптужбе за убиство. У питању је човек који је снимљен 28. априла 2020. године како испред седишта СНС у Панчеву добија директиву да отпочне срамне бакљаде против опозиције и Драгана Ђиласа”, рекла је Тепић, показујући фотографију лица за које тврди да је поменути Владимир Грек.

“Овај човек је очигледно био добар, фини момак, за кога је СНС у Панчеву проценила да је талентован и способан за одржавање хигијене и чистоће у граду и запослила га у ЈКП ‘Хигијена’. У априлу 2019. године, Владимир Грек, сарадник Вељка Беливука, добија директиву да отпочне бакљаде. У поменутом јавном предузећу га је запослио Александар Стевановић, садашњи градоначелник Панчева, а тада директор ЈКП ‘Хигијена’. Пошто се очигледно добро показао у бакљадама, Грек је у децембру 2020. добио посао за стално. Дакле, пре два месеца стално запослење од СНС, а пре пет дана робија”, рекла је она, додајући да је током свечаног отварања стадиона у Новом Пазару, на којем је присуствовао председник Србије Александар Вучић, обезбеђење организовала екипа Вељка Беливука.

“У питању су људи који су претходно били на инаугурацији Александра Вучића, тада су давили новинаре. Могу Вучић и његове галамџије да вриште до миле воље, докази су евидентни”, рекла је она.

Вучић је у страху да ће истрага против Веље Невоље довести до чланова његове породице. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА