Најновије

УГОСТИТЕЉ СВЕДОЧИО: "Урнисали су ми клуб док нисам пристао да га Беливук обезбеђује, ево каква је улога Кокезе"

Александар Кајмаковић, познати београдски угоститељ је у полицији испричао да је до пословних односа са Беливуком - да му његова екипа обезбеђује локале (ресторане, кафиће, клубове) - дошао преко познанства са Кокезом. Међутим, идеја о овој "сарадњи" није потекла од самог Кајмаковића већ му је практично била наметнута, уколико жели да настави да послује.

Вељко Беливук (фото: Јутјуб, Правда)

Компликације су, како је казао надлежнима, почеле када је Кокеза 2016. више пута контактирао с њим и убеђивао да обезбеђење његовог клуба "Касина" преузму навијачи Партизана. Како је овај то одбио, у наредном периоду су навијачи долазили у клуб, правили проблеме, а било је и полицијских рација.

Како би сазнао шта се дешава, преко председника ФСС је ступио у контакт с људима из полиције. Кајмаковић је открио да је упознао Дијану Хркаловић, да га је она испитивала да ли је сарадник једног од вођа "шкаљараца", а онда су наставили виђања с времена на време. С полицијом, тврди, више није имао проблема. Хркаловићка му је, открио је, рекла да не брине ни око Дарка Елеза, који му је такође правио проблеме.

У лето 2020. одлучио је да препусти Беливуку обезбеђење "Касине", а касније му је препустио исти посао и у објектима "Темперамент" и "Лафајет". Ресторан "Темперамент" је, тврди, отворио са Кокезом, а на предлог председника ФСС.

О привођењу Славише Кокезе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА