Најновије

И ОВО СЕ КОНАЧНО ДЕСИЛО! Тара и Ша се пољубили! Репер није могао да скине руке са своје девојке, све пуцало од страсти! (ФОТО/ВИДЕО)

Након нежности испод покривача, Тара Симов и Ненад Алексић Ша започели су нову драму. Наиме, они су почели да се гурају у кревету, а Симова је све време наскакала на њега, покушавајући да га пољуби.

Тара и Ша (Фото: Јутјуб)

У једном је моменту Тара легла преко њега, ухватила га за главу, па покушавала да га пољуби, док јој је он замерао кратку мајицу, која јој је тада откривала међуножје.

Свађа је била све жустрија, па су полако и будили задругаре. Међутим, онда је дошло до неочекиваног преокрета, па су се и смували званично.

Подсетимо, пре само пре дана огласио се реперов брат.

- Желим да потврдим да Ивана хоће да се разведе, то је њихова ствар. Ја се у то не мешам, то ће они решити кад изађе. И да зна, шта год да се десило тамо, мора да издржи, да буде јак, а ми ћемо увек бити уз њега као његова породица, да му помогнемо да све то преброди - поручио је Ненадов брат Предраг.

С обзиром на то да Ивана, Ненадова још увек законита супруга, не жели да се оглашава за медије, ово је први пут да је неко из реперове породице потврдио да ће до развода ипак доћи.

Паула изгубила контролу. Шамарала Франа, обезбеђење реаговало више пута. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА