Најновије

ОДГОВОР СРПСКЕ ДЕСНИЦЕ МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Реакција на изјаву о екстремизму

Српска десница је званичним саопштењем одговорила на оптужбе Маринике Тепић на рачун председника Српске деснице Мише Вацића.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

'’Сведоци смо да се ових дана води бесомучна медијска хајка на лидера Српске деснице, Мишу Вацића, од стране доказаних издајника Србије и НАТО лобиста оличених у Мариники Тепић. Лидер Српске деснице се у њиховим лажима карактерише као екстремиста. Ако је доказана љубав Мише Вацића према домовини и српству екстремизам кроз бројне хуманитарне акције, борбу на косовским барикадама, залагање за очување српске традиције…онда их позивам да цео народ прогласе екстремистичким, као што нас и сами тако представљају њиховим менторима на западу'’, наводи се у саопштењу.

Српска десница додаје да је сувишно је трошити речи на некога ко је потписао Резолуцију о геноциду у Сребреници изјашњавајући се јавно тиме да је издајник сопственог народа.

'’Тиме можемо само рећи да прозападним НАТО лобистима попут Маринике, Ђиласа и другима није место у српској јавности и ми ћемо се из Српске деснице борити да их што пре отерамо на политичко сметлиште српске историје као издајнике српског народа'’, поручује Српска десница.

О новом потезу лажне државе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА