Најновије

ДР НЕСТОРОВИЋ: Ово је један од најмоћнијих лекова које данас имамо!

Доктор Бранимир Несторовић каже да не постоји бољи лек за чир на желуцу или дванаестопалачном цреву од нашег домаћег, обични купус.

Бранимир Несторовић. (Фото: Јутјуб)

"Он је један од најмоћнијих лекова које данас имамо. Прве радове о његовом деловању код чира је објавио давне 1950-те године професор Гарнет Чени, са Стенфорда. У студији на 55 пацијената, он је показао побољшање у 95% већ после 2 до 5 дана", каже доктор.

Како каже, испитивање на 45 затвореника у затвору Сан Qуентин, 93% је после три недеље узимања сока од купуса, што одговара око 200 грама купуса, имало потпуно излечење.

"Антиулкусни фактор је идентификован као У фактор (глутамин), налази се и у целеру. Indian Central Drug Research Institute је лечио заморче са улкусом само давањем сока од купуса. Осим што је позитивно деловао на опоравак ћелија желуца, купус је такође имао антиотска својства, убијајући Helicobacter Pylori", истиче Несторовић.

Доктор Несторовић је поделио рецепт како припремити сок од купуса

Треба узети 3 шоље исецканог купуса, додати 2 чаше прокуване воде. Сипати у блендер и миксовати око 10 секунди. Пресути мешавину у теглу, која је херметички затворена (оставите мало места на врху тегле). Оставити да стоји на око 20 степени око 3 дана. Потом га профилтрирајте и држите у фрижидеру. Пијте једну чашу сока свако јутро, пола сата пре оброка.

Србија има вакцине али нема за кога? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА