Најновије

"Не напада Мариника Вучића због Вацића, већ напада Вацића због Русије"

- Слабљење утицаја Запада на Србију тера њихове агентуре на све хистеричније реакције. Стратешка сарадња Србије са земљама попут Русије и Кине бацају у очајање Маринику Тепић и њеног шефа Драгана Ђиласа који трпе све веће критике западних покровитеља због неспособности да тај процес зауставе, Управо кроз те процесе који се дешавају у Србији треба гледати напад агента западног утицаја Маринике Тепић на председника Српске Деснице Мишу Вацића, саопштавају из Српске Деснице.

Миша Вацић (Фото: Српска десница)

Српска Десница сматра да се Вацић нашао на удару због недавне посете Русији и састанака које је тамо имао.

- За агента Тепић није заиста спорно то што је лидер једног политичког покрета чуо са председником владајуће партије, уосталом и председник њене партије има такве телефонске разговоре, прави разлог напада је недавна двонедељна посета Мише Вацића Русији и састанци на високом нивоу које је тамо имао. Јачање деснице у Србији и јачање сарадње Србије са Русијом воде Србију ка будућности у којој ће страни агенти попут Маринике Тепић и страни агенти и криминалци попут Драгана Ђиласа бити у затвору, притисци запада одбачени и потпуно обновљен суверенитет Србије – поручују они..

Српска Десница каже да ће онога тренутка када они дођу на власт “Мариника Тепић и остали агненти страних служби ће изјаве давати једино у тужилаштву и суду”.

- Не напада Мариника Тепић председника Александра Вучића због Мише Вацића, већ напада Мишу Вацића због Русије. – закључују из Српске Деснице.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА