Најновије

ТАКЕР НАПАО БАЈДЕНА ЗБОГ СИРИЈЕ: Хришћане су клали свуда на Блиском истоку, осим код Асада! (ВИДЕО)

Амерички водитељ Такер Карлсон жестоко је критиковао америчког председника Џоа Бајдена због напада у Сирији.

Такер Карлсон. (Фото: Јутјуб)

Подсећамо, 25. фебруара 2021, америчко ратно ваздухопловство напало је циљеве проиранских снага стационираних у Сирији.

- Прошло је само 36 дана администрације Џоа Бајдена, а он је већ испунио велико обећање предизборне кампање.

Не брините, ово није ништа што ће побољшати ваш живот или живот Сједињених Држава. Ништа вас неће учинити слободнијим или срећнијим, помоћи вам да смршате или вас зближити са породицом. Ништа што не можете користити за куповину вечере. Ове недеље не добијате стимулацију, ваша деца се не враћају у школу, не добијате повишицу.

Не, обећање којег се Џо Бајден сећа није било дато вама уопште. Било је за плаћенике министарства одбране и труст мозгова у Вашингтону. Џо Бајден им је обећао да ће, након што преузме власт, Сједињене Државе одмах вратити рат на Блиски Исток након четворогодишњег предаха који је заиста узнемирио људе у Вашингтону. Када је то учинио, Бајден је рекао да неће консултовати Конгрес или чак Сенат. Једноставно би то учинио и није се шалио.

У четвртак је Бајден послао Ф-15 да убија људе у Сирији. Нико у овој земљи није имао користи од тога, чак ни на најмањи, најтеоретскији начин. То је само по себи било дубоко умирујуће за политичку класу у Вашингтону. Сваки покушај побољшања ове земље сматрају застрашујућим обликом национализма. Међутим, за те људе идеја убијања људи у далеком месту је апсолутно узбудљива.

Званично, ако нисте били укључени у ЦНН и МСНБЦ, јесте да Америка убија незнанце у Сирији, али да то није било бесмислено. То долази директно од стручњака који верују да је Садам имао био оружје и на основу тога су започели рат.

Рекли су нам да је напад у четвртак против Сирије био "антитероризам" и антитероризам оправдава све. (Иначе, имајте то на уму. Не желите да „контра-“ буде усмерен на вас, и надамо се да никада није.) У Сирији, антитероризам значи да су најмање 22 особе погинуле, према локалним извештајима. Пентагон каже да је само једна особа погинула.

Ко су били ти људи, у сваком случају? Ко је био мета? Администрација Бајдена каже да је циљала две милитантне групе које су у вези са Ираном. Припадници тих група наводно су испалили ракету на Ирак која је убила америчког плаћеника. Можда се питате: „Зашто у Ираку и даље постоје амерички плаћеници после скоро две деценије и без очигледног повратка?“ То је добро питање. На то ћемо се обратити неки други пут, јер ево још невероватније ствари: обе групе на које је ударила Бајденова администрација део су нечега што се назива Народне мобилизационе снаге, врста кровне групе коју спонзорише ирачка влада.

Сада је сама ирачка влада творевина претходних америчких администрација. Дакле, другим речима, ако пратите све ово (а у томе сте већ 18 година), сада бранимо Американце у Ираку од људи које смо првобитно овластили да поправе катастрофу која је проузрокована нашом инвазијом. То је све противтероризам, је ли тако? Змија једе свој реп.

Ако вам се све ово чини дементним, будите мирни. Требало би да знате да је то урадио Џо Бајден, а не Доналд Трумп. Стога је у реду. Заправо је добро. 

Урнебесно. Уз Џоа Бајдена на челу, зграде у Сирији се не руше, убијајући људе унутра. Не, те зграде једноставно нестају попут компанија у невољи које су људи попут Ами Сискинд стопили ради зараде на Вол Стриту.

Такер је приказао и снимке оних који су хвалили Бајденов напад, а критиковали Трампов удар на Сирију (када нико није страдао).

- Иначе, САД нападају владу Асада, једину владу на читавом Блиском истоку која је заштитила најстарију од верских мањина, хришћанску заједницу. Клани су свуда, осим на територији коју Асад контролише. Али он је "брутални диктатор", па се то не рачуна.

Али наравно, све ово радимо за наше курдске партнере. Јесте ли знали да имамо курдске партнере? Да ли сте их желели? За шта смо се тачно удружили?

- Не умарајте се детаљима - уверавају демократе. Странка која управља Балтимором и Ист Сент Луисом има проблема са овим. Они ће Блиски Исток учинити "много бољим местом", баш као што је Хилари Клинтон побољшала Либију. Сада има стални рат и тржиште робова и они ће вас учинити много сигурнијим у том процесу.

Руски авиони испуштају злослутни звук, страхе се шири Америком! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА