Најновије

СТЕЖЕ СЕ ОБРУЧ ОКО ВУЧИЋА! Апелациони суд потврдио да је оптужница правоснажна!

Апелациони суд је данас потврдио да је оптужница за "Јовањицу 2" постала правоснажна, што је свакако вест дана, будући да је сада испуњен неопходан услов за почетак суђења. Да је ово најбитнија информација објављена овог петка, сматра и Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде, која се тим поводом огласила на Твитеру.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

- Обруч се стеже! Вест дана: Од данас правоснажна и оптужница за "Јовањицу 2" - констатовала је на овој друштвеној мрежи Мариника Тепић, да би након тога поручила:

- По њој су припадници МУП, БИА, ВОА били "прстен заштите" на овој фирми марихуане... Илити државни пројекат?! Зато су Вулин и Вучићеви весељаци тамо видели ротквице, ништа марихуана - навела је потпредседница Странке слободе и правде.

Као што је навела Мариника Тепић, оптужницом за "Јовањицу 2" терете се проипадници МУП, БИА и ВОА да су штитили Предрага Колувију, који се првом оптужницом за Јовањицу терети да је организатор криминалне групе која је узгајала марихуану.

Оптужницом за "Јовањицу 2" терети се и Колувијин возач Милош Тофиловић, коју је убрзо по изласку из притвора, у ком је био због узгајања марихуане, ухапшен у акцији ДЕА, бугарске и српске полиције због међународне трговине хероином.

Оптужница за "Јовањицу 2" је из Вишег суда Апелационом суду достављена 2. марта, иако је Виши суд у Београду потврдио још 20. јануара ове године, након што ју је Тужилаштво за организовани криминал 17. новембра 2020. послало ванпретресном већу на оцену.

Руси су сахранили ИД у сиријској пустињи, преживели џихадисти више немају куд! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА