Најновије

ТРАМП ОПЛЕО ПО БАЈДЕНУ: "Знао сам да ће пасти... Запитате се да ли он разуме шта потписује!"

Некадашњи председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп још једном је критиковао Џоа Бајдена и опет се осврнуо на недавни инцидент када је тај државник пао приликом укрцавања на авион за Атланту.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

- Заправо сам очекивао то - казао је Трамп у интервјуу за Newsmax поводом ситуације када је амерички председник пао три пута пењући се уз степенице како би ушао у авион у бази Ендрјуз.

- Када сам ишао уз рампу у Вест Поинту, која је као парче леда, без ограде, без ичега... Хтео сам да идем центиметар по центиметар јер последња ствар коју сам хтео јесте да се саплетем као Бајден. Тај пад је био ужасан, а није био само један, било их је три - додао је Трамп, а преноси "New York Post".

Бивши председник САД, који је изгубио управо од Бајдена на изборима у новембру прошле године, сматра да верује да први човек Америке има "ментални пад" и да је превише збуњен да чита папире које због функције мора да потписује.

- Нешто се тамо дешава, лудо је... и онда се питате да ли он разуме ствари које потписује, зато што је ово горе него што је то било са Бернијем Сандерсом у најгорем стању. Никада нисмо мислили да овако нешто може да се деси. Сандерс на стероидима не би потписивао шта овај човек потписује - казао је Трамп.

Некадашњи први човек Америке је у више наврата током изборне кампање прошле године говорио за Бајдена (78) да је ментално "отишао" и тврдио да су Демократе заинтересоване да искористе 25. амандман и да га убрзо после избора замене са потпредседницом Камалом Харис.

Трамп је у интервјуу казао да и даље верује да је то могуће, освртајући се на гаф од прошле недеље када је Бајден назвао Камалу као "председницу Харис".

- То је тако... Ово је озбиљна ствар и надам се да се овако нешто неће десити - казао је Трамп.

Подсећања ради, Трамп је недавно говорећи пред људима у одмаралишту Мар-а-Лаго о Бајденовом паду "да није од њега изгубио изборе".

БИА га ухапсила да сакрије да су Дарија и Вулин лумповали у кафани за хиљаде евра! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА