Најновије

МУКЕ ИРЕНЕ ГРАХОВАЦ: Муж и ја немамо антитела после вакцине!

Обе дозе вакцине увелико примљене, прошло више од месец дана од ревакцине, али антитела - нема. Међу онима који су то искусили јесте и наша позната модна креаторка Ирена Граховац. Она за портал Нова.рс прича да и даље верује у науку и вакцине, али и да више не планира да ради антитела.

Вакцина против корона вируса. (Фото: pixabay. com)

“Сви смо контролисали антитела, што је ваљда било логично да урадимо после вакцине. Њих нема, али осећамо се добро. А шта ћемо чинити даље, зависи од тога шта ће нам рећи лекари. Ја свакако нисам против вакцинације. Да јесам – не бих се вакцинисала. Сад чекам да видим шта ће се десити, то је једино што могу”, каже Ирена Граховац за наш портал и додаје да не планира да поново ради антитела јер сматра да нема више сврхе радити их.

Ипак, истиче да размишља о трећој дози вакцине против короне.

“Волела бих да могу да примим ту трећу дозу. Наравно, ако и када лекари одобре”, каже Ирена Граховац.

Подсетимо, Ирена је недавно на Твитеру објавила да ни она ни њен супруг пет недеља после после друге дозе Синофарм кинеске вакцине немају развијена антитела, која су један од показатеља да смо боље заштићени од ковида.

Уз напомену да никако није против вакцина, Ирена се тада запитала шта даље чинити јер људи треба да знају шта даље – многи неће урадити тест и, мислећи да су заштићени, можда ће нанети штету и себи и другима.

После свега, Ирена истиче да је једини исправан пут да се сви ослонимо на науку.

“Ја верујем у науку, верујем да постоје и други механизми одбране организма од вируса сем антитела. Ипак, све је то толико ново да треба да прође време да сазнамо више. Верујем да ћемо вакцином у једном тренутку успети да зауставимо корону, с тим што мислим да у Србији није довољно људи вакцинисано да би се јасније видело колика је ефикасност вакцинације”, каже Ирена Граховац.

Непознати нападачи брутално убили двојицу терориста! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА